Clear round / Träningstävling NW1

Tävlingen hålls i samarbete med SNWK men skiljer sig i att den inte är officiell och det inte tillämpas konkurrensbedömning (det blir alltså ingen prislista).

Du får göra dina 4 sök (alla på raken) och är sedan klar för dagen. Det blir alla fyra momenten. Inomhussöket och eventuellt behållarsöket kommer att göras i en stor lokal (stall eller ladugård).

Tävlingen är klass 1. Du måste ha godkänt Doftprov Eukalyptus för att få deltaga.

De som klarar alla fyra söken får en fin rosett.

Max 20 ekipage uppdelat i två grupper (förmiddag/eftermiddag).

Datum: 2020-09-05

Cirkatider: Start förmiddagsgrupp 10:00 / eftermiddagsgrupp 13:00

Plats: Kolbäck

Eftersom tävlingen anordnas i samband med SNWK så har du som är medlem förtur om det blir fullt före de som inte är medlemmar. Se till att du väljer rätt medlemskap i snwktavling.se när du anmäler dig. Om du anmält dig till tävlingen med SNWK tänk på att du behöver visa upp SNWK medlemskort när du kommer på tävlingsdagen.

Anmälan är öppen mellan 12 och 23 augusti. Platserna tilldelas med i turordning (först till kvarn) och anmälan öppnar klockan 18:00. Du anmäler dig på snwktavling.se.

När anmälningstiden gått ut tilldelas platserna och jag skickar sedan ut information om du kom med eller inte (du kan även se detta på Mina Sidor inne på snwktavling.se) och hur och var du betalar.