Clear round / Träningstävling NW2

Tävlingen hålls i samarbete med SNWK men skiljer sig i att den inte är officiell och det inte tillämpas konkurrensbedömning (det blir alltså ingen prislista).

Du får göra dina 4 sök (alla på raken) och är sedan klar för dagen. Det blir alla fyra momenten. Inomhussöket och eventuellt behållarsöket kommer att göras i en stor lokal (stall eller ladugård).

Tävlingen är klass 2. Du måste ha godkänt Doftprov Eukalyptus samt Lagerblad för att få deltaga men behöver inte vara uppflyttad till NW2.

De som får över 65 poäng får en fin rosett.

Max 20 ekipage uppdelat i tre startgrupper.

Datum: 2020-06-21

Cirkatider: Start förmiddagsgrupp 10:00 / lunchgrupp 12:00 / eftermiddagsgrupp 15:00

Plats: Kolbäck

Eftersom tävlingen anordnas i samband med SNWK så har du som är medlem förtur om det blir fullt före de som inte är medlemmar. Se till att du väljer rätt medlemskap i snwktavling.se när du anmäler dig. Om du anmält dig till tävlingen med SNWK tänk på att du behöver visa upp SNWK medlemskort när du kommer på tävlingsdagen.

Jag följer myndigheternas uppmaning om att inte uppmuntra till längre resor och kommer inte tilldela plats till ekipage med längre resväg än 2 timmar.

Anmälan är öppen mellan 29 maj och 12 juni. Du anmäler dig på snwktavling.se.

När anmälningstiden gått ut lottas platserna och jag skickar sedan ut information om du kom med eller inte (du kan även se detta på Mina Sidor inne på snwktavling.se) och hur och var du betalar.