Det är många som vill vara med och tävla

Det är väldigt många som anmält sig till TEM Behållare NW1 i november. Anmälan stänger 13/10 och efter det kommer de 50 platserna att fördelas.

Alla som anmält sig kommer att tillhöra någon av dessa fyra kategorier och platserna kommer att tilldelas i denna turordning:

  1. Medlemmar i SNWK som bor nära Kolbäck
  2. Personer som bor nära Kolbäck
  3. Medlemmar i SNWK
  4. Övriga

Inom respektive kategori kommer platserna att fördelas i turordning, dvs de som anmälde sig tidigt kommer högre upp i tilldelningen.

Varför får medlemmar i SNWK förtur?

I Nose Work får medlemmar i arrangerande klubb förtur. När jag som är privat anordnare åt SNWK har tävling blir det alltså medlemmar i SNWK som får förtur. Du behöver vara medlem men även ha fyllt i ditt medlemskap i SNWK under ”Mina klubbar” inne på din förarprofil på snwktavling.se och ha anmält med SNWK som klubb (den blir förvald om det är SNWK som är arrangerande klubb).

Varför får personer som bor nära Kolbäck förtur?

Förtur för närboende är ett tillägg till platstilldelningen under Corona-pandemin för att ge förtur till ekipage som bor nära tävlingen för att undvika onödigt resande. SNWK definierar närboende som boende i regionen, i det här fallet Västmanland, samt tävlande som har mindre än 2 timmar till tävlingen. Jag har använt karttjänsten Eniro.se för att slå upp körtiden i de fall jag varit osäker. För att räknas som närboende vid platstilldelningen behöver du alltså både bo inom 2 timmar från Kolbäck samt ha kryssat i rutan när du anmälde dig. Du kan se inne på din sida på snwktavling.se om du anmält dig som närboende.